Fenerbahçe Direkleri Döve Döve Kazandı

Kasım 02, 2020

 Fenerbahçe Direkleri Döve Döve Kazandı


Süper ligin 7. Haftasında şampiyonluğun büyük adaylarından ve oynadığı futbolla tüm kamuoyu tarafından övülen Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor’la karşılaştı.
Oldukça zevkli geçen ve bol pozisyonun yaşandığı maçı Fenerbahçe 1-2 kazandı. Fenerbahçe’nin gollerini Ozan Tufan ve Perotti atarken Antalyaspor’un tek golü Podolski’den geldi.
Maçı her iki takımda 10 kişi tamamladı.

Maçın ilk devresinde Fenerbahçe daha üretken olsa da ilk yarı  0-0 biterken ilk yarının sonunda ev sahibi ekipten Jahovic kırmızı kart görerek takımını ilk yarının sonunda 10 kişi bıraktı.

2. Yarıya etkili başlayan Fenerbahçe Ozan Tufan’ın uzaktan attığı golle 0-1 öne geçen Fenerbahçe 2 dakika sonra kalesinde Podolski’nin golünü gördü ardı ardına ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe adeta direkleri döverek aradığı golü 82. Dakikada kazandığı penaltıyla buldu.

Maçın uzatma dakikalarında bir faul ardından topa vuran Sinan Gümüş sarı kart görürken ardından hakeme temasta bulunan oyuncu hakem tarafından ikinci sarı kartı görüp oyun dışı kaldı.
Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 3 puanla ayrıldı.

Benzer Yayınlar

son
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Kod Biçimlendirme
  • 1- Yorumlarda kalın karakter kullanmak için <code><strong>...</strong></code> veya <code><b>...</b></code>.
  • 2- Yorumlarda italik karakter kullanmak için <code><em>...</em></code> veya <code><i>...</i></code>.
  • 3- Yorumlarda altı çizili karakter kullanmak için <code><u>...</u></code>.
  • 4- Yorumlarda üzeri çizili karakter kullanmak için <code><strike>...</strike></code>.
  • 5- Yorumlarda HTML kod kullanmak için <code><code>...</code></code> veya <code><pre>...</pre></code> veya <code><pre><code>...</code></pre></code>, yorumlarda kod kullanmak için aşağıdaki kod dönüştürücü programını kullanın.

Disqus
Yorum Ekle

Hiç yorum yok